Amb la garantia de
+34 958 018 003
Tu hi poses el cor
...Nosaltres hi posem Gesad
Contacta amb nosaltres
Inici

Què és Gesad?

Un programari de gestió especialitzat en el sector de l’Ajuda a Domicili, present en més de 5.850 institucions repartides per tot Espanya, que neix el 2006 amb el ple convenciment que la tecnologia, sense cor, no serveix per a res. Per això el programa va ser dissenyat per satisfer a mida les necessitats especials d’aquest servei i ha anat evolucionant tenint en compte en cada moment totes les seves característiques.

A qui s’adreça?

Les principals empreses, cooperatives i administracions de país, ja confien en nosaltres.

Administració Pública

Empresa Privada

Aquests són els nostres clients

Què t’oferim?

La tecnologia més humana per al servei d’ajuda a domicili.

Coneixement

És el sistema més implantat a Espanya perquè coneixem al detall les necessitats reals de planificació, coordinació i atenció del Servei d’Ajuda a Domicili (SAD).

Innovació

Cada any incorporem la tecnologia més innovadora per millorar els processos de treball, a més a més de l’expèriencia i satisfacció de professionals, usuaris i familiars.

Confiança

La que dipositen en nosaltres 7 de cada 10 municipis espanyols, el servei d’atenció domiciliària del quals es gestiona amb el nostre software especialitzat.

Vols saber-ne més?

Com t’ajuda Gesad?

Millora la qualitat del servei i, per tant, el benestar de les persones.

Estalvi i eficàcia

Gesad facilita, agilitza i optimitza tots els processos de treball. Una gestió integral que es tradueix en reducció de costos i increment de la productivitat.

Qualitat i excel·lència

Gesad minimitza els errors de coordinació i garanteix uns controls de qualitat molt rigorosos, tant en l’atenció a l’usuari com en la gestió administrativa i financera.

Satisfacció i tranquil·litat

Gesad contribueix a que els professionals treballin amb més comoditat i els usuaris estiguin més ben atesos, fets que augmenten el grau de satisfacció de la ciutadanía.

Coneix totes les funcionalitats

Així és com podem ajudar-te

Les nostres solucions s’adapten a tu, maximitzant la rendibilitat de la teva inversió tecnològica.

 • Solucions a mida

  El nostre equip de consultors t’ajudarà a diagnosticar les teves carències i t’indicaran les solucions més adequades a la teva estratègia de negoci a través d’ una varietat de productes que s’adaptin a les teves necessitates.

 • Suport i manteniment

  Oferim un servei personalitzat de suport i manteniment realitzat per professionals amb una alta qualificació i experiència en el sector.

 • R+D

  Més de 25 anys d’experiència en el sector de les TIC ens han permès estar a l’avantguarda de la innovació. La clau de tot això: més de 3.100 hores en R+D el 2017.

 • Formació contínua

  Volem que rendibilitzis teva inversió tecnològica, traient-li el màxim partit amb un programa formatiu pràctic, dinàmic i gratuït.
  Gràcies a l’acord assolit amb SUPERCUIDADORES, també t’oferim ajuda per aconseguir una major qualificació i professionalització de tots els auxiliars d’ajuda a domicili. Més de 300 cursos en format online, des d’1 hora a 600 hores de durada, incloent els certificats oficials de professionalitat en atenció sociosanitària a persones dependents. Tot això amb la garantia de l’empresa líder en serveis i formació en línia per a auxiliars de SAD

Estàs a punt per començar?

Coneix com es pot beneficiar la teva empresa de Gesad

  Desitjo rebre:
  Newsletter de Grupo Trevenque
  Comunicacions comercials de Grupo Trevenque

  Protecció de dades* (requerido):
  Aceptada Grupo Trevenque utilitzarà la informació per estar en contacte i poder seguir enviant-te informació sobre els nostres productes i serveis, actualitzacions y promocions.

  Entitats col·laboradores

  logo mildmac
  logo balance
  logo alimarket
  logo geriatricarea
  logo grupo maggioli
  logo cloud center andalucia
  Grupo Trevenque Editorial Soluciones empresariales Soluciones web