Amb la garantia de
+34 958 018 003

Apoyo Familiar Siglo XXI

Atenció i cures a aquelles persones i / o famílies que necessiten de l'atenció o el suport d'un professional per satisfer determinades necessitats.

Home>Apoyo Familiar Siglo XXI

Punt de partida

Apoyo Familiar, professionals de diferents sectors per oferir una major qualitat.

Apoyo Familiar S.XXI és una empresa inscrita en el “Registro de Entidades, Servicios y Centros de carácter social de Castilla y León”, prestant serveis principalment a Valladolid, Palencia y Burgos.

Compten amb una experiència en el sector des de l’any 2000 i a més a més amb una sòlida estructura de professionals de diferents sectors que els permet oferir serveis de qualitat i centrats en les persones a les que atenen.

Apoyo Familiar S.XXI, davant del repte d’aconseguir una millora en la prestació del servei de l’ajuda a domicili, se decideixen a buscar un programa que els permetés en tot moment donar cobertura a les necessitats de gestió identificades.

Solució i beneficis

Adaptabilitat, proximitat i coordinació.

Van confiar des d’un principi en la solució Gesad, principalment per l’alt grau d’adaptabilitat a les seves necessitats de negoci així com el fàcil maneig. També van valorar la proximitat i la facilitat d’accés a l’equip tècnic de Grup Trevenque.

Gesad ha permès a Apoyo Familiar S.XXI millorar sensiblement l’organització i coordinació dels serveis prestats així com millorar el control en la qualitat del servei. A dia d’avui, els departaments de coordinació i facturació han millorat substancialment la seva ràtio d’eficàcia gràcies a Gesad.

La utilización de Gesad ha significado para nuestra empresa pasar del 0 al 10. A día de hoy, nuestros departamentos de coordinación y facturación han conseguido mejorar sustancialmente su ratio de eficacia gracias a este sistema.
Henar Gallego
Administración Apoyo Familiar Siglo XXI

mujer riendose con señora
Grupo Trevenque Editorial Soluciones empresariales Soluciones web