Amb la garantia de
+34 958 018 003

Ayuda Familiar Castellón S.L.

Gràcies a Gesad, Ayuda Familiar Castellón ens ha comunicat que aconsegueix la millor relació qualitat-preu del mercat.

Home>Ayuda Familiar Castellón S.L.

Punt de partida

Ayuda Familiar Castellón, una nova forma de prestar el servei d’atenció domiciliària.

L’empresa s’encarrega de cobrir les necessitats de les famílies en la cura de les persones grans, malaltes, discapacitades, … gestionant tots els servei que els usuaris necessiten. El seu principal propòsit es fer que les persones que estiguin sota les seves cures tinguin tot allò que faci que la seva vida segueixi sent el més íntegra i plaent possible i prestar serveis on, la família i les seves necessitats, seran el que marcanran la manera de desenvolupament de l’empresa.

Davant la necessitat d’utilitzar l’eina informàtica més adequada per realitzar tota la gestió del servei d’ajuda a domicili, Ayuda Familiar Castellón es planteja adquirir un software de gestió d’ajuda a domicili. L’empresa compta amb 45 empleats, entre els que es troben un número important de profesionals de sector socio-sanitari, motiu pel qual necessiten portar una gestió exhaustiva de tots els seus recursos.

Solució i beneficis

Unificació del control

Grupo Trevenque implanta Gesad amb la premisa d’unificar el control de planificació, d’incidències i facturació en una única persona, enllaçant els processos de treball i reduient els temps de gestió dels mateixos.
Des de la seva oficina de Castelló, l’administradora de l’empresa pot portar un control íntegre dels seus treballadors i beneficiaris, motiu pel que la qualitat de la gestió s’ha vist clarament millorada

Gesad ha permés a Ayuda Familiar Castellón S.L. tenir un millor control día a día de la gestió de l’empresa. La solució ha aportat un elevat nivell en la gestió dels departaments de l’empresa, destacant: facturació, control de clients y de treballadors, permetent la centralització dels processos de treball.

Gesad es un programa muy completo, abarca todos los detalles que se deben tener en cuenta en los servicios de asistencia domiciliaria, tanto para clientes/usuarios como para trabajadores. Es fácil y enseguida le coges el ritmo para usarlo.
María Meliá
Gerente Ayuda Familiar Castellón

furgoneta ayuda familiar castellon

Grupo Trevenque Editorial Soluciones empresariales Soluciones web