Amb la garantia de
+34 958 018 003

Inneria

Un creixement "exponencial" en rapidesa, eficàcia i rendibilitat per a Inneria des de que va contractar els serveis de Gesad

Home>Inneria

Punt de partida

Una empresa que necessitava donar el salt a les noves tecnologies

Inneria forma part del Grupo Eurofirms, una de las primeres empreses espanyoles en treball temporal, i en aquest marc s’ocupa de l’externalització de serveis.

En el ámbito social, gestionan centros de día, residencias y servicios de ayuda y atención domiciliaria, entre otras actividades.

Com era la feina a Inneria abans d’unir els seus camins amb els de Gesad? Segons Victoria Portela, responsable de SAD a Inneria, era “molt menys dinàmica i eficient“.

Portela afegeix que “la necessitat per nosaltres de contractar Gesad va sorgir perque ens faltava aportar aquest valor que dóna la nova tecnologia. Ens vàrem decidir i vàrem apostar per ells”.

Recomanem la contractació de Gesad a empreses que tinguin tipus de serveis similars als nostres”, afirma Victoria Portela, responsable de SAD a Inneria

Solució i beneficis

Eficàcia i atenció personalitzada per un servei òptim

Inneria va triar a Gesad perquè “era un producte que podia oferir-nos tot allò que nosaltres necessitàvem”, recorda Portela, qui explica que “vam començar a treballar amb ells i hem aconseguit una rendibilitat en els serveis que abans no teníem“.

Aquests són els beneficis que han obtingut a Inneria:

  • Eficiència i rendibilitat: Millora en la gestió del dia a dia dels treballadors i en l’eficàcia en el control de registres, el de facturació…
  • Control de presència: El seguiment en temps real de la feina dels professionals que presten l’ajuda domiciliària es clau per garantir la qualitat del servei en temps i forma.
  • Atenció personalitzada: Professionals amb una alta qualificació i experiència en el sector són els que presten un servei de suport i manteniment elogiat pels nostres clients.
  • Un producte innovador: Gesad no deixa d’incorporar noves funcionalitats dirigides a satisfer les noves exigències dels seus usuaris, dels que pren nota per seguir millorant.

El motivo definitivo para contar con Gesad ha sido, sin duda alguna, la atención personalizada que nos ofrecían
Victoria Portela
Responsable de SAD en Inneria

Victoria Portela, responsable de SAD en Inneria

Grupo Trevenque Editorial Soluciones empresariales Soluciones web