Amb la garantia de
+34 958 018 003

Dependentia

A Dependentia, empresa d'ajuda domiciliària del grup Atlántida, el més important són les persones que la conformen, tant usuaris com auxiliars.

Home>Dependentia

Punt de partida

Dependentia descoordinació entre els diferents centres

Dependentia és una empresa d’origen català que va nèixer l’any 2000, pertanyent al grup Atlàntida. Es dediquen a oferir serveis sociosanitaris a les persones, en el seu propi entorn i amb l’objectiu de donar una atenció global en l’àmbit de la salut.

La seva finalitat és millorar la qualitat de vida dels seus clients y la del seu cercle més proper. Des dels seus inicis, han centrat tots els seus esforços en promoure la conciliació familiar per totes aquelles famílies amb membres dependents.

La gestió de serveis d’ajuda a domicili és molt complexa perquè implica gran volume de serveis i persones, per aquest motiu, quan el negoci va crèixer i el número de persones dependints que requerien els seus serveis era més gran, van decidir apostar per Gesad.

Actualment presten serveis aproximadament en 450 domicilis diaris i compten amb unes 12.000 hores de facturació mensual. Treballen per particulars, empreses, administracions públiques, asseguradores i centres residencials.

“Gesad nos ha proporcionado más agilidad, podemos compartir información entre los distintos centros de trabajo con un modelo estandarizado y esto nos facilita y ayuda mucho” assegura Quique Gómez, Director Tècnic de Dependentia.

Solució i beneficis

Interconnectivitat entre els diferents centres i agilitat 

Quan Dependentia es va veure en la necessitat d’innovar i adaptar-se al volum de negoci que teníen, es van decantar per Gesad. Software de gestión d’ajuda a domicili de Grupo Trevenque. Aquest cobrí les expectatives que ells esperaven i els permetia treballar amb un número elevat de dades. Tambié, van valorar el tracte rebut per part de l’equip humà de Grupo Trevenque tant a nivell comercial com tècnic.

  • Estalvi de temps, gràcies a l’agilitat dels diferents processos de gestió del negoci.
  • Interconnectivitat entre els diferent centres de treball, permetent la gestión conjunta de la informació.
  • Millora de la gestió del negoci, automatització de tasques.
  • El suport i ajuda rebuda per part de Grupo Trevenque a l’hora de resoldre dubtes, tant a nivell tècnic com a nivell comercial.

Recomendamos Gesad a todas las empresas que prestan ayuda a domicilio, es más ya lo hemos hecho, y hay varias empresas que han contratado por recomendación nuestra.
Quique Gómez
Director Tècnic de Dependentia

enfermero cuida a anciana

Grupo Trevenque Editorial Soluciones empresariales Soluciones web